site map

Websites voor een schappelijke prijs

Web design

Uit vele onderzoeken komt steeds duidelijker naar voren dat het Internet ook voor het MKB een interessant medium is geworden. Enerzijds om zelf informatie te vinden, maar ook als eenvoudig en snel middel om klanten te bereiken. Roho-Products heeft gemerkt dat er bij veel bedrijven behoefte bestaat om zich op het Internet te presenteren met een eigen web-site.

Goedkoop web site ontwerp voor uw bedrijf

Toch bestaat er vaak enige huivering om de stap te zetten. Met name de zogenaamde hoge prijs houdt velen tegen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Speciaal voor de bedrijven die nu de stap willen gaan maken heeft Roho-Products een goedkoop basis pakket ontworpen. Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

Dit basis pakket is uiteraard uit te breiden met meer pagina's, zonder dat dat meteen veel geld hoeft te kosten.

Hoe gaat het in zin werk?

Om te beginnen is het handig om eens te kijken naar de templates zoals die nu al zijn ontwikkeld. Deze verzameling zal in de komende tijd worden uitgebreid met nieuwe varianten. Ook de portfolio geeft wellicht ideeën.

Indien u belangstelling heeft voor ons aanbod, dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen of door te bellen: 0521 - 524273.

Kortom er zijn te veel verschillende mogelijkheden om hier op te noemen, maar als u belangstelling heeft wisselen we daar graag eens van gedachten over.