site map

Advisering

Algemeen

Automatisering is een breed vakgebied en het is voor u als ondernemer en expert op uw eigen vakgebied moeilijk om ook op automatiseringsgebied voldoende kennis in huis te hebben. De vraag is zelfs of dat altijd noodzakelijk is.

Toch zult van tijd tot tijd beslissingen moeten nemen. Een beslissing over het aanschaffen van een nieuwe printer of een nieuw administratief pakket of het kiezen van een veilige toegang tot het Internet.

Roho-Products heeft ruim dertien jaar ervaring in de automatisering in tal van bedrijfstakken en kan u daardoor helpen bij het maken van uw beslissing.

Belangrijkste voordelen

De belangrijkste voordelen van advisering door Roho Products op een rijtje.

Aanschaf of vervanging

Geregeld staan ondernemers voor de keus om door te gaan met de bestaande systemen en programma's of om nieuwe aan te schaffen.

In feite zijn dit al twee beslissingsmomenten:

  1. Doorgaan met bestaande spullen of niet?
  2. Als besloten is om nieuw aan te schaffen: wat dan?

Bij beide beslissing kan Roho Products als onafhankelijk adviseur helpen. Aangezien we in principe geen partij (tenzij u voor een maatwerk oplossing van Roho Products kiest) maakt het ons niet uit welke beslissing u uiteindelijk neemt. Wij willen u helpen de voor u juiste beslissing te maken.

U kiest voor nieuw, maar wat dan?

Heeft u de beslissing gemaakt voor iets nieuws, dan duikt het volgende problemen op:

Advies? Te duur!?

Roho Products richt zich met name op het MKB en daar zit men niet op dure adviseurs te wachten. Daar zijn we ons ter dege van bewust. Na een advies volgt vaak weer een aanschaf of implementatie van een software-pakket of een stuk hardware. Dat kost al genoeg.

De kosten gaan voor nog meer kosten voor de baat uit. Daarom kijken we eerst naar de bestaande mogelijkheden met de spullen die u al heeft. Dat vergelijken we met uw wensen en eisen. Door daar creatief mee om te gaan, zijn oplossingen soms verbazingwekkend dichtbij.

Meer weten?

Als u meer wilt weten neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Als u meer wilt weten neem dan contact met ons op.